Marca Medya
Elazığ
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Evliyaoğlu resmi müracaatını yaptı


Evliyaoğlu resmi müracaatını yaptı
31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Elazığ Belediye Başkan aday adayı olan Haydar Evliyaoğlu, İl Başkanlığına resmi müracaatını yaptı.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Haydar Evliyaoğlu, AK Parti il binasında resmi başvurusunu yaptı. Adaylık başvurusunun ardında açıklamalarda bulunan Evliyaoğlu, Elazığ’ı marka şehir haline getirmeye kararlı olduklarını ifade etti.
Resmi müracatının ardından parti teşkilatı ve üyelerine yönelik bir konuşma yapan Elazığ Belediye Başkanı aday adayı Haydar Evliyaoğlu şunları söyledi.

Bugün burada, yaklaşık 12 yıl “halka hizmet hakka hizmettir” düsturu ile çeşitli vazife ve kademelerde hizmet etme şerefine eriştiğim AK Partimizin çatısı altında olmaktan ve doğup büyüdüğüm aziz şehrimizin geleceğine yönelik duygu ve düşüncelerimi sizlerin huzurunda aktarıyor olmaktan, büyük bir onur ve heyecan duyduğumu ifade etmek istiyorum.

Sürekli değişerek ve dönüşerek gelişen, çağın gerekliliklerine göre kendini yenileyen bir hizmet kurumu haline gelen Ak Partimizin ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonunun en önemli parçasının da AK Belediyecilik olduğunun farkındayız.

Cumhurbaşkanımızın belediyecilik kökeninden gelmesi, belediyecilikteki tecrübesi, şehirlerimizi daha yaşanabilir kılma konusundaki kararlılığı, Türkiye'yi çağdaş bir noktaya taşıma iradesi, hepimiz için bir ilham kaynağıdır. Bu mirası Elâzığ’a taşımak, kenti modern, çağdaş ve çevre dostu bir yapıya kavuşturmak amacıyla bizlere yol göstermektedir. Binlerce yıllık kadim kültür ve medeniyete sahip şehrimizi; ülkemizin göz bebeği MARKA ŞEHİR yapmak için kararlıyız. Belediyecilikte AK Parti'mizin öncülük ettiği yenilikçi projeleri Elâzığ’a taşıyarak Elazığ'ı güçlü bir altyapı ile donatarak, modern yaşam standartlarına ulaştırmayı ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler üretmeyi hedefliyoruz.

İşte şimdi bize düşen vazife, aziz şehrimizin daha iyi noktalara gelmesini sağlayacak bir vizyonu ortaya koymak ve hizmet aşkıyla hep birlikte çalışmaktır. Tüm bu düşünce ve hissiyatla, yuvamız, Aziz şehrimiz Elazığ’a hizmet etmeye hazır bir şekilde, Elazığ Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğumu sizlerin huzurunda tüm hemşehrilerime ve kamuoyuna açıklıyorum.

Öncelikle, bu önemli göreve talip olmamda ve sizlerin huzurunda bu kararı açıklamamda etkili olan başta aileme, teşkilatımızın kıymetli üyelerine, siyasi büyüklerime ve bu süreçte bizi bağrına basan, desteklerini sürekli yanımızda hissettiğimiz; kadını, erkeği, yaşlısı, genciyle tüm kıymetli Elazığlı hemşehrilerime de teşekkür etmek istiyorum.

Aday Adaylığı sürecimizde her biri alanında uzman değerli ekip arkadaşlarımla birlikte çalıştık. İlimizin ihtiyaçlarını en uç noktaya kadar tespit ettik ve çözüme yönelik izleyeceğimiz kapsamlı bir yol haritası da belirledik. Tevazu ve samimiyetle girilmedik mahalle, sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmadık; bırakmayacağız inşallah.

Rabbim samimiyetle ve ihlasla çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda bizlere güç ve kuvvet versin.

Bizleri bu önemli günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.

Allah hepinizden razı olsun. Sağ olun var olun Allah’a emanet olun…

 

Gurmekent

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dumandağ Grup

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!