Marca Medya
Elazığ
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Elazığ'da ilk defa böyle bir merkez açıldı


Elazığ'da ilk defa böyle bir merkez açıldı
Uzman Diyetisyen Metehan Tekin beslenme ve diyet kliniği ile Gökhan Söğüt Hair Transplant saç ekim merkezi düzenlenen programın ardından açılışı yapıldı.

Açılışa Elazığ Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş, Erzincan İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, Erzincan AFAD İl Müdürü Kadir Çelik, Elazığ İl Sağlık Hizmetleri Başkanı Ramazan Gürgöze, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Odası Başkanı Mehmet Havabulut, Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Ferhat Evsen, STK üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bahçelievler Mahallesi 2630. Sokakta hizmet vermeye başlayan merkezde sağlıklı beslenme, diyet, hastalıklarda beslenme, yeme bozuklukları, kurumsal beslenme danışmanlığı, safir lateral/titanyum lateral/greft aşılamalı/fue alım yöntemleri saç ekimi, CFG kök hücre tedavisi, sakal ve bıyık ekimi gibi hizmetleri sunuyor. 

 

BİOREZONANS TERAPİYLE SİGARAYI BIRAKABİLİRSİNİZ

Amaçlarının kişileri sağlıklı kilo verdirmenin yanı sıra sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak olduğunu dile getiren Diyetisyen Metehan Tekin ‘’Kliniğimizde kilo alma, kilo verme, sağlıklı beslenme, hamilerde beslenme çocuklarda beslenme ve sporcu beslenmeleri gibi çalışmaların yanında vatandaşlarımıza sağlıklı beslenmenin önemini anlatacağız. Vakumlu koşu bandı ve Roller ile yüksek kalori yakılmasını kısa sürede sağlayacağız. Yarım saat gibi kısa bir sürede yüksek kalori yakma imkanı sunuyoruz. Aynı zamanda iştah kapatma ve sigara bırakma konularında biorezonans hizmeti vereceğiz. Tüm Elazığlıları işletmemize bekliyoruz. Son olarak bugün açılışımıza katılan tüm protokole ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum.” İfadelerine yer verdi.

SAÇ EKİMİ KONUSUNDA OLUŞAN MAĞDURİYETLERİN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ.


Saç ekim uzmanı Gökhan Söğüt ise açılışı yapılan merkezle ilgili şu bilgileri verdi: “23 yıllık Paramedik tecrübem var. 7 Yıldır da seç ekim uzmanı olarak hizmet veriyorum. Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli gibi Doğu Anadolu Bölgesindeki hastalarımızın mağduriyeti fazla olduğundan dolayı bu illere biraz daha önem gösterme kararı aldım. Malatya şubemiz 7 yıldır devam ediyor. Elazığ şubesini de şu anda açmış bulunmaktayız. Bu bölgedeki hastalarımız Ankara, İzmir, İstanbul gibi uzak illere saç ekimi için gitmekteydi. Orada ulaşım, konaklama gibi birçok problem yaşamaktaydı. Aynı zamanda hastalarımız saç ekiminde önemli bir nokta olan bakım gibi konularda yine sıkıntı yaşamakta ve yeterli sonucu alamamaktaydı. Yine profesyonel ellerde gerçekleşmeyen bu işlemlerden dolayı başarısız sonuçlar alınmaktaydı. Bu ciddi mağduriyetlerin önüne geçmek için 2. Şubemizi şu an Elazığ'da açtık. Açılışımıza katılan tüm protokol ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim.”

Gurmekent

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dumandağ Grup

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!