Marca Medya
Elazığ
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

HAZARSAM kaldığı yerden

HAZARSAM kaldığı yerden
Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, basın mensupları ile bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

Elazığ'da yıllardır önemli proje ve işlere imza atan, bu doğrultuda fikir, düşünce ve söylem üreten Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) faaliyetlerine yeniden başlıyor.

HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, bu kapsamda Elazığ'daki basın mensupları ile bir araya gelerek oğlu Alpgiray'ın geçirmiş olduğu trafik kazası nedeniyle faaliyetlerine ara vermek zorunda kaldığını, bu süreçte tüm Elazığ'ın kendilerini yalnız bırakmadığını belirtti. Prof. Dr. Bilal Çoban, Elazığ'a bir vefa borçlarının olduğunun altını çizerek vakit kaybetmeden yeniden problemlere çözüm üretmeye ve faaliyetlerine devam etmeye başlayacaklarını söyledi.

Prof. Dr. Çoban açıklamasında: "Hastanede kaldığımız sürede Elazığ’ı daha yakından takip etme ve geçmişten bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmaları yeniden değerlendirme fırsatı buldum. Bazı eksikleri tespit ettim ve Elazığ’ın daha iyi konumda olması için üzerime düşeni fazlasıyla yapacağımız bir vefa borcumuzun olduğunu bir iç ses olarak duydum. 

Vatandaşlarımız dualarıyla yanımızdaydı ve şimdi vefa sırasının bize geldiğine, Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin faaliyetlerini yeniden başlatmanın zamanı olduğuna kanaat getirdim. 

Dün olduğu gibi şehrimizin problemlerine çözümler üretmeyi, çalışmalarımızı ve faaliyetlerimizi yeniden başlatıyoruz. 

Allah nasip ederse bu süreç, hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeden sadece şehrin menfaatlerine odaklı, yeni bir süreç olacak. 

Geçmiş deneyim ve birikimlerimizin ilimizin gelişim sürecine değer katacağına olan inancımızla, Sayın Valimizin yüksek devlet tecrübesinin fırsata çevrilmesinin Elazığ adına çok büyük anlam ifade edeceğinin farkındayız. Elazığ’daki kurum ve kuruluşların ortaklaşa katılım sağlayacağı, bürokratik ve siyasi desteklerin şehir menfaatleri lehine kullanılacağı bir dönemi, inşallah hep birlikte başlatmış olacağız. 

Eylem planı bulunmayan bir hedef, ancak bir hayal olur. HAZARSAM olarak bu şehrin hayallerini, eyleme dönüştüreceğiz ve planların hayata geçirilmesi için her sürecini takip edeceğiz.

HAZARSAM çatısı altında BİSMİLLAH diyerek, Gazi Caddesi 49/4 adresinde, tüm hemşerilerimiz ve şehrimiz için daha güzel bir şehir ve daha mutlu bir gelecek için çalışma sürecini başlatmış bulunuyoruz.

Şehrimize ve tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyor, en derin saygılarımı sunuyorum.''

Gurmekent

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dumandağ Grup

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!