© GZT23

Septioğlu, 94 ruhunu 2024’e taşıyacağız

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine doğru ziyaretlerini sürdürüyor.

Yeniden Refah Belediye Başkan Adayı Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Mustapaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların sloganlar, meşalelerle büyük bir coşkuyla yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Yeniden Başkan Adayı Septioğlu, sorunları ve talepleri dinledi, yeni döneme ilişkin istişarelerde bulundu. Partilerine gösterilen yoğun ilginin şehrin beklentisini ortaya koyduğunu ifade eden Septioğlu, “İnşallah 31 Mart’tan itibaren Elazığ’da yeni bir hizmet dönemini başlatacağız. 94 ruhunu 2024’e taşıyacağız” dedi.

Faruk Septioğlu'da “Bugüne kadar siyaseti lafla değil hizmet ekseninde yürüttük. Bu durum bazı tabuların yıkılmasında önemli bir adımdır. Şimdi yeni bir seçim sürecindeyiz. Bu güzel beraberlik ve birliktelik içerisinde Elazığ’ımızda inşallah güzel bir sonuca ulaşırız. Sayın vekilimize nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

DERNEK VE ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM

Yeniden Refah Belediye Başkan Adayı Septioğlu, yoğun seçim çalışmaları doğrultusunda ziyaretlerine de devam ediyor. Septioğlu ziyaretleri çerçevesinde HARPUT-DER’i ziyaret ederek, Dernek Başkanı Kazım Atıcı ve dernek üyeleriyle bir araya geldi, şehrin milli ve manevi değerleri üzerine sohbet ettiler. Esnaf ziyaretlerine devam eden Başkan Adayı Septioğlu esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Septioğlu, Belediye İş Merkezi, Büyük Çarşı ve Köfteciler Sokağını gezdi. ‘Esnaflarımızla kucaklaşmaya devam ediyoruz, çok dertliler anlatacak çok şeyleri var. Biz öncelikle onları dinlemeye talip olduk. Esnafımız halkımızın bize yansıması, her evi her sorunu biliyorlar. Bu sıkıntılı süreçleri birlikte atlatacağız, hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmayacağız’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER