© GZT23

Hakimiyet Gazetesi 14 yaşında

İlimizin medya dilinde güçlü gazetelerden biri olan ve günlük olarak yayın yapan Hakimiyet gazetesi, 14. Yılını doldurmanın onurunu ve gururunu yaşıyor.

Elazığ'da günlük olarak yayın yapan ve şehrin en güçlü gazetelerinden olan Hakimiyet Gazetesi, kuruluşunun 14. Yılını kutluyor. İş İnsanı Ahmet Toprak’ın imtiyaz sahipliğinde yayın hayatını sürdüren Hakimiyet Gazetesi, hem haberleri, hem de yorumlarıyla Elazığ’ı merkeze alan ve şehrin kalkınmasına katkı sunacak yayınlara güçlü ekibi ile imza atmaya devam ediyor.

“Gücümüzü okuyucularımızdan alıyoruz.” Diyen İmtiyaz sahibi Ahmet Toprak; yayın politikalarında Elazığ’ın menfaatini ön planda tuttuklarını belirterek Elazığ’a hizmet etmeye devam edeceklerini ve Hakimiyet Gazetesi olarak her zaman daha iyiyi ve büyümeyi hedeflediklerini söyledi.  Güçlü ekipleri ile sahada olduklarını ifade eden Toprak, Elazığlılara ve okuyucularına teşekkür etti.

GZT23 olarak Hakimiyet Gazetesinin 14.yılını kutluyor, başta İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak olmak üzere tüm çalışanlarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER