© GZT23

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Uzun yıllardır aktif siyasetin içerisinde yer alan ve AK Parti’den Yazıkonak Belde Belediye Başkan Aday Adayı olan Sabahattin Adam, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Aday Adayı Sabahattin Adam, seçim çalışmaları kapsamında Yazıkonak’ta esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. 
Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Sabahattin Adam, vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinleyerek esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. 
Vatandaşın yoğun ilgisi ve teveccühüyle karşılaşan Sabahattin Adam, vatandaşlarla sohbet ederek aday olması ve Yazıkonak’lı vatandaşların yetki vermesi halinde Yazıkonak’ta yapmayı planladığı projelerini paylaştı. 


AK Partinin milletin hizmetkarı olma anlayışı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’ye büyük hizmetler yaptığını belirten Yazıkonak Belde Belediye Başkan Aday Adayı Sabahattin Adam, “Seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bugün doğup, büyüdüğüm topraklarda baba ocağı Yazıkonak’ta vatandaşlarımızla bir araya geldik. Esnaflarımızı ziyaret edip sorun, talep ve önerilerini dinledik. Samimiyet ile bizleri bağrına basan Yazıkonak’lı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Aziz şehrimizde uzun yıllardır siyaset yapıyorum. Partimizin bir çok kademesinde görev yaptım. Bizler Yazıkonak’ta kimin kapısına gittiysek, çoğu zaten tanıdık isimler. Yazıkonak sokaklarının, insanımızın ne düşündüğünü, ne yaşadığını ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Bizler dersimize iyi çalıştık. Yazıkonak’ın sorunlarını ve bu sorunların çözümü noktasında neler yapılabilir konusunda hazırlıklarımızı tamamladık. Eğitimden sağlığa, tarımdan turizme, kültürden spora kadar her alanda Yazıkonak için projelerimiz var. Sanayi’yi içinde barındıran bir beldeye sahibiz. Buda beldemiz için ciddi bir istihdam kaynağı oluşturuyor. Bu durumu da çok iyi değerlendirmek adına ciddi çalışmalar yapacağız. Yazıkonak’ın potansiyelini ortaya çıkarmak adına durmadan, yorulmadan çalışacağız. Allah nasip eder, parti yönetimimizin de şahsımı aday göstermesi halinde ekibimle birlikte Yazıkonak beldemizi ciddi ve kalıcı projelerle buluşturacağız.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER